Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
63% tmavá čokoláda z edice "Nordic Nature", která oslavuje skandinávskou přírodu a...
Tato 63% tmavá čokoláda je z edice "Nordic Nature" od Standout Chocolate, která...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...