Horká čokoláda a kakao

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.

Také zde máme kakao znejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!

Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

1 položek celkem
bonnat-horka-cokolada-100-cokobanka-cz
522,32 Kč bez DPH
585 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...

BNHC03