HIT

Kód: 6351
125 Kč 111,61 Kč bez DPH 250 Kč / 100 g
Skladem (12 ks)

Mléčná čokoláda, jak ji neznáte! Jordi's se rozhodli vrátit k samotným kořenům a vytvořili 53% mléčnou čokoládu s drcenými kakaovými boby, která nabízí nezapomenutelnou kombinaci tónů karamelu, ovoce, s dochutí medu a jemného kakaa. Kousky bobů přidávají čokoládě rustikální šmrnc, který vás vezme zpátky do prapůvodních chutí. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

HIT – 53% mléčná čokoláda s drcenými kakovými boby Jordi´s 50 g 

Jordi's se rozhodli vrátit k samotným kořenům a vytvořili 53% mléčnou čokoládu s drcenými kakaovými boby, která nabízí nezapomenutelnou kombinaci tónů karamelu, ovoce, s dochutí medu a jemného kakaa. Kousky bobů přidávají čokoládě rustikální šmrnc, který vás vezme zpátky do prapůvodních chutí.  

V roce 2010 založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové Salón čokolády – Jordi's Chocolate, a už o dva roky později spustili vlastní manufakturu na výrobu "bean to bar" čokolády.  Pustili do této náročné řemeslné výroby a jejich čokolády si získaly mnohé české fanoušky. Nás zaujaly jejich bílé, mléčné a ochucené čokolády.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo, drcené kakaové boby 20 %. Obsah kakaového podílu 53 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů.

Původ: Čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Jamaiky, Trinidadu, Bolívie a drcený boby jsou z Madagaskaru. 

Nutriční hodnoty / výživové údaje   100 g 
Energie v kJ 2624
Energie v kcal 627
Tuky v g 48
       z toho nasycené tuky v g 29
Sacharidy v g 35
       z toho cukry v g 21
Bílkoviny v g 11
Sůl v g 0,21

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Druh čokolády: mléčná
S přísadou: drcené kakaové boby
Hmotnost: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

jordis

Jordi´s  je první česká "bean to bar" čokoládovna

Čokoládovnu založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové již před 10 lety. Tehdy byla jediná v naší zemi, která vyráběla čokolády přímo z kakaových bobů (tzv. Bean-to-bar čokolády), dovážených z vybraných destinací (prohlédněte si mapu).

Kakaové boby, které do čokoládovny putují z různých koutů světa, ručně přebírají a šetrně praží po malých dávkách. Po 24 hodinovém mletí na kamenném mlýnku ze vzniklé krémové a voňavé kakaové hmoty tvoří originály přidáváním čistých ingrediencí jako třtinový cukr, kozí mléko, kousky zázvoru a podobně. Čokoládu pak pomalu temperují a každou tabulku ručně zabalí. Jejich tvorbu ocenila i porota mezinárodních soutěží.

Podívejte se na video, jak vzniká čokoláda Jordis od celých bobů až po zabalenou tabulku. I další:

  • Jak se v malé čokoládovně Jordis boby praží,
  • 48 hodin od kakaových bobů ke krémové čokoládové hmotě - mletí kakaových bobů
  • Co udělá temperace s čokoládovou hmotou, aneb jak získat ten správný lesk, barvu a lom čokolády

Výrobce: Jordi's s.r.o., Špitálská 149/7, 50003 Hradec Králové, IČ: 03630731
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775