Vinte Vinte Chocolate

Vinte Vinte Chocolate - řemeslná "bean to bar" čokoláda z dílny mistra Pedro Martins Araújo

Ve Vinte Vinte Chocolate věří, že skvělá čokoláda začíná u kvalitního kakaa. Pečlivě vybírané kakaové boby z těch nejlepších terroirů po celém světě vytvářejí výjimečné čokoládové zážitky. Jejich řemeslná čokoláda, vyráběná v Portugalsku ve Vila Nova de Gaia, je výsledkem důkladného sledování každé fáze zpracování surovin. Ve Vinte Vinte spojují vášeň pro čokoládu, kvalitu a původ surovin – a to doslova od kakaového pásu až po finální tabulku. Kladou důraz na původ surovin a řemeslnou dokonalost, aby přinesli to nejlepší, co kakaový svět nabízí. Poznejte chuť, která se rozplývá na jazyku!

Pedro Martins Araújo je vášnivý tvůrce chutí, kterého si vybrala sama čokoláda. Po cestách za inspirací a výzkumem nejlepších kakaových plantáží se stal odborníkem na čokoládu a certifikovaným degustátorem. Ve WOW (World of Wine) v Portugalsku vybudoval muzeum čokolády i plně funkční továrnu, kde vzniká jeho značka Vinte Vinte – výjimečná bean-to-bar čokoláda vyráběná s láskou a péčí ve Vila Nova de Gaia.