Specialities, Page 2
Přivítejte vánoční atmosféru s bonboniérou z dílny Michela Cluizela. V bonboniéře s...
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...
Intenzivní 100% tmavá čokoláda s tóny ořechů a tabáku. Tato čokoláda se vyrábí z bobů,...
Skvělá čokoláda ve spojení s funkčními potravinami: moringa a mandle, to je vaše...
Intenzivní čokoláda Krak z kakaa z plantáží Peini v Belize. V čokoládě můžeme cítit...
Tato opravdu netradiční čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky obsahuje...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bodů vzácné peruánské odrůdy...
Nemáte čas na kávu? Vychutnejte si kávovou chuť s mléčnou čokoládou. Vybraná zrnka...
Jedinečná dárková sada, se kterou ovládnete umění degustace čokolád. Kromě 55 vzorků...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v peruánském regionu Piura ve vesnici...