Chocolates from Rare Cocoa Bean Varieties
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!

Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...

Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....

Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjemnou ovocitostí....

Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...

Degustační sada se 4 x 100g čokoládami pro pokročilé milce mléčné vysokoprocentní...

70% miničokoláda z bohaté amazonské džungle v Peru. Tahle temně sladká pochoutka je...

Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy...