Quantu Chocolat
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.
Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je...
Tmavá 70% čokoláda ze vzácných Piura kakaových bobů, díky kterým je čokoláda nezvykle...
Tato mléčná čokoláda se na první pohled může zdát obyčejná, nenechte se však zmást, je...
Úžasně jemná vysokoprocentní mléčná čokoláda z peruánských kakaových bobů a kanadského...
60% tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Chuncho s kanadským javorovým sirupem a solí...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...