Chocolate Francois Pralus, since 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...
Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaných v...
Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Tato 75% miničokoládka překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná,...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Trinitario pěstovaného v Kolumbii. Chuťově...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná mléčná kávoláda od Francoise Praluse vám toto...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné, aromatické odrůdy...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce...
„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...