Mléčné minikávolády Francois Pralus Carré de Café au Lait 40 ks 200 g
Code: SP-FPKA01-MINI-40KSProduct detailed description
Mléčné minikávolády Francois Pralus Carré de Café au Lait 40 ks 200 g
Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co takhle tabulka kávy? Co takhle kávoláda? Tato mléčná „čokoláda bez čokolády“ se může stát vaším šálkem latté, který nikdy nerozlijete. Nebo si nyní díky spolupráci čokolatiéra Francoise Praluse a francouzské gastronomické hvězdy Vincenta Ferniota můžete dopřát kousek latté ke svému oblíbenému doušku latté. Nebo klidně i ke kávě :-). Minikávoláda má velikost jednoho 5g čtverečku. Cenově výhodné balení 10 ks minikávolád.
Tuto kávoládu pro Vás máme v různě velkých baleních:
- 5 g – minikávoláda
- 50 g – 10 ks minikávolád
- 500 g – 100 ks minikávolád
- 1 kg – 200 ks minikávolád
- 3 kg – 3 obří 1kg kávolády
Při výrobě této novinky Francois Pralus použil vysoce kvalitní kávu druhu Arabica pěstovanou v Brazílii. Při pražení postupoval stejně, jako to dělává s kakaovými boby, přidal trochu kakaového másla (aby bylo možno vyrobit tabulky), cukru a mléka a – voilà – můžete se zakousnout do svého latté.
Složení: čisté kakaové máslo, sušené mléko, káva - 100% arabica, cukr, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů.
Obsah kofeinu: 155 mg / 100 g, tj. 7,75 mg v jedné 5g minikávoládě
Pro srovnání: jedno malé espresso (ristretto) obsahuje u odrůdy Arabica nejčastěji 40 mg kofeinu. Takže 5 minikávolád je ekvivalntem jednoho espressa.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 200 g, 40 ks minikávolád o rozměrech 34 × 34 × 5 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2355 |
Energie v kcal | 567 |
Tuky v g | 38,9 |
z toho nasycené tuky v g | 23,5 |
Sacharidy v g | 41,5 |
z toho cukry v g | 35,6 |
Bílkoviny v g | 8,7 |
Sůl v g | 0,2 |
Additional parameters
Category: | Care de Café - Solid Coffee |
---|---|
Weight: | 0.2 kg |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, káva |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Hmotnost: | 200 |
Značka: | Francois Pralus |
Výrobce: | Francois Pralus |
Dodavatel: | Francois Pralus |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775