Miničokoládky Francois Pralus Peru 75% - 200 ks
Code: FPMC24KG1Product detailed description
Miničokoládka Francois Pralus Peru Trinitario 75% – 1 kg balení 200 ks
Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek kakaa“. Jakmile začneme čokoládu rozpouštět v ústech, potěší nás výrazná ovocnost doplněná něžným kořeněným tónem. Konzistence čokolády je jemná až krémovitá. Ve výhodném 1 kg balení.
Ve zkratce: čokoláda, která potěší každého majitele citlivých chuťových pohárků.
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 1000 g ± 75 g, kartonová krabice, obsahující 185-215 ks miničokoládek: 5 g, 34×34×5 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2427 |
Energie v kcal | 585 |
Tuky v g | 44 |
z toho nasycené tuky v g | 28 |
Sacharidy v g | 33 |
z toho cukry v g | 26 |
Bílkoviny v g | 9,4 |
Sůl v g | 0,01 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 1 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 75 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Hmotnost: | 1000 |
Druh čokolády: | hořké |
Značka: | Francois Pralus |
Výrobce: | Francois Pralus |
Obsah kakaové hmoty: | 75 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775