Miničokoládka Francois Pralus Indonésie 75%
Code: FPMC07-MINIProduct detailed description
Miničokoládka Francois Pralus Indonésie Criollo 75%
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných v Indonésii. Bohatá na ovocné tóny se vzácně vyváženou kombinací hořkosti, sladkosti a kyselosti. Zajímavé tóny nezralých mirabelek, trpké červené jeřabiny, zeleného jablka a karamelu.
Milovníkům snoubení čokolád s vínem doporučujeme tyto vyzkoušené lahodné kombinace:
- červené likérové víno Don Diego z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic
- pěti-putňové Tokajské víno (máme vyzkoušeno s ročníkem 1999)
Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Pralus Indonesie 75% (v angličtině)
Složení: 75% kakao, cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2448 |
Energie v kcal | 585 |
Tuky v g | 44 |
z toho nasycené tuky v g | 28 |
Sacharidy v g | 33 |
z toho cukry v g | 26 |
Bílkoviny v g | 9,4 |
Sůl v g | 0,01 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.005 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 75 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | === ASIE ===, Indonésie |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořké |
Hmotnost: | 5 |
Značka: | Francois Pralus |
Výrobce: | Francois Pralus |
Obsah kakaové hmoty: | 75 |
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775