Kvalitní čokoláda, Page 3
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se...
75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce...
V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké...
Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se...