Dark Chocolate, Page 3
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...
Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná...
V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...
55% bean-to-bar veganská čokoláda přináší vůni Karibiku s tóny karamelu, másla, kokosu,...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Před mnoha miliony lety se ve Střední Americe přeměnil obrovský korálový útes a dal...
Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....