Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

Zemitá a výrazná 88% hořká čokoláda z Ugandy s kořením, bylinami a solí speciálně...

Zemitý čokoládový blend 20 druhů koření a dřev v 80% single origin hořké čokoládě z...

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy...

63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových...

70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...

Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na...

70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...

Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...