Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Plantážní hořké miničokoládky Premier Cru Michel Cluizel (min. 65%) za výrobní cenu v...
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
69% plantážní čokoláda z plantáže „El Jardín“ v údolí řeky Ariari v Kolumbii....
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Jedinečná dárková sada, se kterou ovládnete umění degustace čokolád. Kromě 55 vzorků...
V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...
55% bean-to-bar veganská čokoláda přináší vůni Karibiku s tóny karamelu, másla, kokosu,...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...