Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...
70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z...
Výjimečná 75,5% čokoláda z nejvzácnějších kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy...