Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Brazílie...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané...
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se...
Jemná čokoláda s vyváženou kulatou chutí vyniká plným kakaovým aroma s nádechem...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou...
Objevte chuť nové tmavé 72% čokolády, která je v kombinaci s červeným ovocem mírně...