Čokoládové bonbony
Čokoládové bonbony z francouzsých gurmánských čokoládoven Francois Pralus a Michel Cluzel. Precizní francouzská kvalitu ve formě luxusního dárku. Ručně vyráběné čokoládové bonbony Michel Cluizel se na Vás těší ve formě luxusních bobnboniér.
Delikátní tradiční francouzské kakaové lanýže v originální červené plechovce s...
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Delikátní francouzské kakaové lanýže s pomerančovým likérem Cointreau ve zlatém...
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela....
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....