Chocolate - the best of planet Earth, Page 4
70% trea-to-bar čokoláda z bílých kakaových bobů regionu Piura kombinuje krémovou...
63% tmavá čokoláda z edice "Nordic Nature", která oslavuje skandinávskou přírodu a...
Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
Kolagenová čokoláda Moona je jedinečná stejně jako každý z nás. Je unikátní svým...
Kolagenová čokoláda Moona je jedinečná stejně jako každý z nás. Je unikátní svým...
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
60% tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Chuncho s kanadským javorovým sirupem a solí...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v karibském státu Svatý Vincenc a...
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...
Medovinová čokoláda v sobě spojuje to nejlepší z obou ingrediencí. Na výrobě Lílá...