Chocolate - the best of planet Earth, Page 3
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné, aromatické odrůdy...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z...
Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy...
Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy...
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....