Chocolate - the best of planet Earth, Page 2
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné, aromatické odrůdy...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy...
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce...