Chocolate tree
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bodů vzácné peruánské odrůdy...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v peruánském regionu Piura ve vesnici...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
Před mnoha miliony lety se ve Střední Americe přeměnil obrovský korálový útes a dal...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
V peruánském regionu Piura se nachází vesnice Chililique. Je to komunita vedená ženami,...
Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na...