Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru
Code: CHTCBC21Product detailed description
Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, který dodává příjemnou sladkou chuť bez cizích aromat. Vzácná odrůda criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Její chuť vás překvapí svojí hedvábností a intenzivní čokoládovostí.
Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesáti gramové tabulky obsahuje 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin, které se v těle nemetabolizuje. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.
Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13%), kešu ořechy, mandle pražené. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill
Nutriční hodnoty / výživové údaje |
100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2010 |
Energie v kcal | 485 |
Tuky v g | 43,5 |
z toho nasycené tuky v g | 24,2 |
Sacharidy v g | 25,4 |
z toho cukerné alkoholy | 13,0 |
z toho cukry v g | 10,9 |
Bílkoviny v g | 15,8 |
Sůl v g | 0,1 |
Additional parameters
Category: | Milk Chocolate |
---|---|
Weight: | 0.06 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Bez cukru/ Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčné |
Hmotnost: | 60 |
Značka: | Chocolate Hill |
Výrobce: | Chocolate Hill |
Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda: | |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775