Bonboniéra s TOP výběrem gurmánských dražé s mléčnou, bílou, blond a ruby čokoládou s ovocem a ořechy Raffinée 4 chocoMe

Code: RF 402
New Awarded
Brand: chocoMe
€15,62 €13,95 excl. VAT €9,76 / 100 g
Skladem (31 package)

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela. Všechny milovníky intenzivních kakaových tónů potěší kombinace vysokoprocentní čokolády s krémem ganache, který se vyrábí vmícháním smetany do tmavé čokolády. Jemňoučký krém se na jazyku přímo rozplývá a vrstva čokolády podtrhuje jeho sametovou hebkost. 

Detailed information

Product detailed description

Bonboniéra Michel Cluizel "No.28 Ganaches d´Exception Noir"

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela. Všechny milovníky intenzivních kakaových tónů potěší kombinace vysokoprocentní čokolády s krémem ganache, který se vyrábí vmícháním smetany do tmavé čokolády. Jemňoučký krém se na jazyku přímo rozplývá a vrstva čokolády podtrhuje jeho sametovou hebkost. 

Bonboniéra vás potěší čtyřmi druhy pralinek s plantážní čokoládou (Riachuelo, El Jardín, Vila Gracinda, Mokaya, La Laguna) a dvěma druhy pralinek s vysokým obsahem kakaa (85% a 99%).

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Složení: kakao, cukr, máslo, kakaové máslo, smetana, stabilizátor: sorbitolový sirup, invertovaný cukr, med, emulgátor: řepkový lecitin, barviva (karmín, kurkumin), plnotučné sušené mléko, pravá Bourbon vanilka, zázvor, skořice. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Hmotnost: 305 g

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2442,47
Energie v kcal 584,32
Tuky v g 46,66
    z toho nasycené tuky v g 29,75
Sacharidy v g 35,14
    z toho cukry v g 24,43
Bílkoviny v g 5,58
Sůl v g 0,02

Additional parameters

Category: Pralines, Bonbons and Truffles
Weight: 0.16 kg
kategorie: dražé
Druhy čokolády: mléčná, bílá, zlatá (blond), ruby
Hořká čokoláda (druh): Ochucená hořká
Chocolate Flavour: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, lískové ořechy, makadamové ořechy, mandle, — OVOCE:, borůvky, černý rybíz, fazole tonka, jogurt, káva
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 160 g
Výrobce: chocoMe
Druh čokolády: mléčná, bílá, blond, ruby
Kategorie: dražé
S náplní: liskové ořechy, mandle, makadamové ořechy, černý rybíz
S příchutí: káva, tonka fazole, jogurt, borůvky
Hmotnost: 160
Značka: chocoMe
Výrobce: chocoMe

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

V chocoMe (založeno v roce 2010) vytváří všechny své produkty s maximálním nasazením a odbornými znalostmi. Společně s 30-ti členným týmem se každý den snaží o nejvyšší kvalitu, kterou umožňuje vášeň, pokora, prvotřídní suroviny a neustálé inovace. Čokolády, dražé i další produkty jsou vyráběny ručně ve vlastní manufaktuře, jedna po druhé, a každý rok přinášejí prestižní ocenění z nejvýznamnějších, mezinárodních čokoládových soutěží. Cílem čokoládovny je, aby každý produkt dorazil na místo určení v té nejvyšší kvalitě a v perfektním stavu, aby se všichni usmívali: nezáleží na tom, zda putuje do sousední ulice nebo na druhý konec světa!

Své čokolády i dražé vyrábějí sami jako bean-to-bar (celá řada Atelier), nebo používají bean-to-bar čokoládu od jiných prestižních dodavatelů (např. Valrhona).