Best Dark Chocolates
U hořkých čokolád bylo pro nás nejtěžší vybrat ty nejlepší. Každý z nás má své favority na které nedá dopustit. A tak jsme se v této kategorii řídili striktně názorem Vás - našich zákazníků. Zařadili jsme sem pouze nejprodávanější hořké čokolády: dvě okolo 65%, jednu 70%, jednu 75%, jednu 85% a jednu 100%. Aby si každý mohl vybrat podle svého oblíbeného „procenta kakaovosti.“
Pokud své „oblíbené procento“ ještě neznáte, jednoduše si objednejte od každého jednu. Všechny jsou špičkové, takže nemůžete udělat chybu.
A pokud už víte kolik procent Váš jazýček vyžaduje, tak doporučujeme pustit se do průzkumu naší sekce hořkých čokolád a začít objevovat chuťové rozdíly mezi čokoládami připravenými ze tří základních odrůd kakaových bobů: criollo, trinitario a forastero. Pak si můžete vyzkoušet, že i čokolády ze stejné odrůdy, ale z různých zemí chutnají hodně odlišně. A to Vám nějakou dobu vydrží. No a jak se postupně promlsáte k profesionalitě, tak si nezapomeňte za odměnu dopřát některou ze vzácnějších odrůd - např. Chuao.
Vzrušující gurmánské zážitky přejeme!
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Krásná přehlídka chuťových možností, jež dobrá čokoláda nabízí. Tato lahůdková 75%...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...
Intenzivní 100% tmavá čokoláda s tóny ořechů a tabáku. Tato čokoláda se vyrábí z bobů,...
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná...
70% trea-to-bar čokoláda z bílých kakaových bobů regionu Piura kombinuje krémovou...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...
55% bean-to-bar veganská čokoláda přináší vůni Karibiku s tóny karamelu, másla, kokosu,...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano...
Tmavá 70% single origin čokoláda z bobů Kakao Kamili z Tanzánie s tóny banánu a...