Award-Winning Chocolate
Zde se na Vás těší ostřílení čokoládoví medailisté - vítězové prestižních mezinárodních čokoládových soutěží.
Cena Great Taste Award je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům.
Academy of Chocolate v Londýně je největší soutěží specializovanou na čokoládu. Kromě udílení cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky slaného karamelu (18 %) se soleným...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Degustační sada na seznámení s tmavými plantážními čokoládami Michel Cluizel Premier...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
Degustační sada hořkých plantážních čokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 16...
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
Čokoládová mince Bonnat Chuao je z 75% tmavé čokolády, svou velikostí je ideální pro...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Tato tmavá čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco....
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce...
69% plantážní čokoláda z plantáže „El Jardín“ v údolí řeky Ariari v Kolumbii....
Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se...
Jemná čokoláda s vyváženou kulatou chutí vyniká plným kakaovým aroma s nádechem...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...