Čokolády k vínu a ušlechtilým destilátům
Gurmánská čokoláda se nádherně snoubí s hezkými víny, třtinovými rumy, whiskou, grappou a víny portského typu. Připravili jsme pro Vás několik vyladěných kombinací.
Pokud rádi v tomto směru experimentujete, tak obecně se čokolády hezky ladí s voňavými bílými víny s vyšší cukernatostí - například odrůdy Rulandské šedé, Pálava či Tramín červený; dále se sytějšími červenými víny - např. Malbec nebo Syrah; likérovými víny; víny portského typu - Porto, Madeira; kvalitními třtinovými rumy; vinnou pálenkou - například Grappa; a některými druhy whisky a bourbonu. Náročnější jsou kombinace se suchými víny - několik zajímavých zde najdete.
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo,...
Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...