Čokoládové krémy

Čokoládové, oříškové a pralinkové krémy...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.

3 položek celkem
03 široké
Novinka
705,36 Kč bez DPH
790 Kč

Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...

FPKR02
FPKR01 1000
Oceněná
352,68 Kč bez DPH
395 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...

FPKR01
lachinata krem pistacie cokobanka cz 768
254,46 Kč bez DPH
285 Kč

Pistáciový krém s extra panenským olivovým olejem je pouze ze 3 ingrediencí: vybrané...

LCHKR01