Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 9
Výjimečná 75,5% čokoláda z nejvzácnějších kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy...
Kakaové boby v této tmavé 70% čokoládě pocházejí z oblasti Baracoa v provincii...
Tmavá čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v údolí Sambirano na Madagaskaru na...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v karibském státu Svatý Vincenc a...
Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů odrůdy Piura Blanco, díky kterým je...
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano Valley má...
Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Úžasně jemná vysokoprocentní mléčná čokoláda z peruánských kakaových bobů a kanadského...