Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 6
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v na Haiti. Čokoláda je jemně...
Pro radost všem, kteří chtějí podpořit svou ženskou esenci je vyrobena tato 55% mléčná...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...
Medovinová čokoláda v sobě spojuje to nejlepší z obou ingrediencí. Na výrobě Lílá...