Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 12
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v karibském státu Svatý Vincenc a...
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...
45% mléčná čokoláda z kakaových bobů z Haiti je ochucená kozím Brunostem ("brunost" =...
Medovinová čokoláda v sobě spojuje to nejlepší z obou ingrediencí. Na výrobě Lílá...
Chmel Amarillo s vyváženou hořkou chutí a květinovým a citrusovým aroma dodává bílé...