Čokoláda na vaření a pro cukáře
Poctivé francouzské i české bean-to-bar čokolády, vytvořené z pečlivě vybraných kombinací bobů, určené pro Vaši kuchyni. Ať je to kout v garsonce nebo profesionální kuchyně luxusní restaurace! Najdete tu tabulky větší i obří – tzv. kuvertury (1kg, 3kg), pytlíky peciček či tyčinek (horké čokolády) pro snadné tvoření Vašich dezertů.
Na polevy vyzkoušejte Bonnat Enrobage, s vyšším obsahem kakaového másla, které ji dodává výjimečnou konzistenci a jemnost. Kakaa, která tu najdete, dodají vašim moučníkům dlouhotrvající chuť a ponechají jim vláčnost. Pro originální kávové moučníky využijte specialitu – obří kávolády.
Pro přípravu horké čokolády máme speciální sekci: Horké čokolády a kakao. Vařit můžete samozřejmě i z klasických tabulek ze sekce čokoláda.
80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...