Čokoláda na vaření a pro cukáře
Poctivé francouzské i české bean-to-bar čokolády, vytvořené z pečlivě vybraných kombinací bobů, určené pro Vaši kuchyni. Ať je to kout v garsonce nebo profesionální kuchyně luxusní restaurace! Najdete tu tabulky větší i obří – tzv. kuvertury (1kg, 3kg), pytlíky peciček či tyčinek (horké čokolády) pro snadné tvoření Vašich dezertů.
Na polevy vyzkoušejte Bonnat Enrobage, s vyšším obsahem kakaového másla, které ji dodává výjimečnou konzistenci a jemnost. Kakaa, která tu najdete, dodají vašim moučníkům dlouhotrvající chuť a ponechají jim vláčnost. Pro originální kávové moučníky využijte specialitu – obří kávolády.
Pro přípravu horké čokolády máme speciální sekci: Horké čokolády a kakao. Vařit můžete samozřejmě i z klasických tabulek ze sekce čokoláda.
60% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná mléčná kávoláda od Francoise Praluse vám toto...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná hořká kávoláda od Francoise Praluse vám toto přání...