Čokoláda Chocolate Tree Colombia Arhuaco 70%
Kód: CTR-1125Detailní popis produktu
Čokoláda Chocolate Tree Colombia Arhuaco 70%40 g
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina je velmi biologicky rozmanitá, a tak i kakao, které pěstují, je chuťově bohaté. Při degustaci cítíme bobuloviny a citrusy.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2021–22 European
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2047 |
Energie v kcal | 486 |
Tuky v g | 35,8 |
z toho nasycené tuky v g | 21 |
Sacharidy v g | 51,6 |
z toho cukry v g | 30 |
Bílkoviny v g | 8,4 |
Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Kolumbie |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 40 |
Značka: | Chocolate Tree |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.