Mléčná čokoláda Bonnat Asfarth 65%
Kód: BNTC13Detailní popis produktu
Toto zboží už bohužel neprodáváme. Máme pro Vás spoustu jiných výborných mléčných čokolád.
Mléčná čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65%
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným chuťovým tónem vlašských ořechů. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 65 %), cukr, sušené mléko.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2619 |
Energie v kcal | 626 |
Tuky v g | 49 |
z toho nasycené tuky v g | 31,5 |
Sacharidy v g | 40,5 |
z toho cukry v g | 30,6 |
Bílkoviny v g | 8 |
Sůl v g | 0,13 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 65 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === ASIE ===, Indonésie |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčné |
Hmotnost: | 100 |
Značka: | Bonnat |
Výrobce: | Bonnat |
Obsah kakaové hmoty: | 65 |
ziskovost: | A1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaové hmoty.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775