Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru

Kód: CHTCBC21
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 181,67 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru 

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, který dodává příjemnou sladkou chuť bez cizích aromat. Vzácná odrůda criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Její chuť vás překvapí svojí hedvábností a intenzivní čokoládovostí. 

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesáti gramové tabulky obsahuje 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin, které se v těle nemetabolizuje. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13%), kešu ořechy, mandle pražené. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2010
Energie v kcal 485
Tuky v g 43,5
    z toho nasycené tuky v g 24,2
Sacharidy v g 25,4
    z toho cukerné alkoholy 13,0
    z toho cukry v g 10,9
Bílkoviny v g 15,8
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Hmotnost: 0.06 kg
? Obsah kakaové hmoty: 52
Druhy čokolády: mléčná
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Odrůda kakaových bobů: Criollo
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 60
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 52
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
5
DG Avatar autora | 27.5.2020
Chutná to jinak než klasická mléčná čokoláda. Chvilku mi trvalo, než jsem jí přišla na chuť. Ale teď už bez ní nevydržím :)
5
H Avatar autora | 15.5.2020
S předchozím negativním hodnocením si dovolím trochu nesouhlasit. Od Chocolate Hill si kupuji i cukrem slazenou mléčnou. A ta krásně křupe. Tuto ale vnímám jako zdravou variantu, jelikož je bez přidaných cukrů. A s nějakými chuťovými kompromisy logicky počítám. Mezi čokoládami bez cukru u mě tato značka vede před všemi dia čokoládami, které většinou obsahují nekvalitní sladidla. Dělají ji i ve formě malých tyčinek, na těch hodně ujíždím.
1
AZ Avatar autora | 9.3.2020
Mám ráda vysokoprocentní mléčné čokolády a v čokobance jsem byla vždy moc spokojena, ale tuto čokoládu nedoporučuji. Čokoláda je bez lesku, bez vůně, při zlomu nekřupe, chuť není dobrá (myslela jsem, že je to sladidlem, ale není), navíc hrozný obal.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775