Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru
Kód: CHTCBC21Detailní popis produktu
Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, který dodává příjemnou sladkou chuť bez cizích aromat. Vzácná odrůda criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Její chuť vás překvapí svojí hedvábností a intenzivní čokoládovostí.
Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesáti gramové tabulky obsahuje 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin, které se v těle nemetabolizuje. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.
Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13%), kešu ořechy, mandle pražené. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill
Nutriční hodnoty / výživové údaje |
100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2010 |
Energie v kcal | 485 |
Tuky v g | 43,5 |
z toho nasycené tuky v g | 24,2 |
Sacharidy v g | 25,4 |
z toho cukerné alkoholy | 13,0 |
z toho cukry v g | 10,9 |
Bílkoviny v g | 15,8 |
Sůl v g | 0,1 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Bez cukru / Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčné |
Hmotnost: | 60 |
Značka: | Chocolate Hill |
Výrobce: | Chocolate Hill |
Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda: | |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775