Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru s kokosem

Kód: CHTCBC22
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 167,69 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru, ochucená kokosem. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná bez cukru 52% s kokosem

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické, vzácné odrůdy Criollo z Peru, ochucená kokosem. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, který nepřidává žádné cizí příchutě. Vzácná odrůda criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Její chuť vás překvapí svojí hedvábností a intenzivní čokoládovostí. Strouhaný kokos, který tabulku bohatě pokrývá dodává příchuť exotiky a nádherně křupe.

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesáti gramové tabulky obsahuje 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13%), strouhaný kokosový ořech (7,7%), kešu ořechy, mandle pražené. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 65 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2068
Energie v kcal 499
Tuky v g 45,1
    z toho nasycené tuky v g 26,7
Sacharidy v g 25,3
    z toho cukerné alkoholy 12,0
    z toho cukry v g 10,6
Bílkoviny v g 15,8
Vláknina 14,4
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Hmotnost: 0.065 kg
? Obsah kakaové hmoty: 52
Druhy čokolády: mléčná
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, kokos, mandle
Odrůda kakaových bobů: Criollo
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 65
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 52
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZT Avatar autora | 8.11.2020
Z mléčných čokolád bez cukru co jsem kdy jedla je tahle nejlepší.
5
ZV Avatar autora | 15.5.2020
+ velmi chutná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775