Chocolate Hill mléčná čokoláda 52% bez cukru vážená 500 g
Kód: CHCTBC52G500Detailní popis produktu
Chocolate Hill mléčná čokoláda Criollo Peru 52% bez cukru vážená 500 g
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem. Forma tyčinek je ideální nejen pro mlsání, ale i pro přípravu vašich dezertů.
Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Z 25,4 g sacharidů na 100 g je v čokoládě 13 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje - nezvyšuje glykemický index). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.
Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 52 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Upozornění: nadměrná konzumace Erythritolu může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost balení: 500 g, sáček Doypack
Jak čokoládové tyčinky Chocolate Hill přicházejí na svět? Podívejte se sami!
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill
Nutriční hodnoty / výživové údaje |
100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2010 |
Energie v kcal | 485 |
Tuky v g | 43,5 |
z toho nasycené tuky v g | 24,2 |
Sacharidy v g | 25,4 |
z toho cukerné alkoholy | 13 |
z toho cukry v g | 10,9 |
Bílkoviny v g | 15,8 |
Sůl v g | 0,1 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Česká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | Peru |
Zdravotní a dietní info: | Bez cukru / Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčné |
Hmotnost: | 500 |
Značka: | Chocolate Hill |
Výrobce: | Chocolate Hill |
Obsah kakaové hmoty: | 52 |
Požadované vastnosti: | na vaření |
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda: | |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775