Bonboniéra gurmánských dražé s pekanovými ořechy v karamelové čokoládě s vanilkou a soli Raffinée chocoMe
Kód: RF 104Detailní popis produktu
Bonboniera gurmánských dražé s pekanovými ořechy v karamelové čokoládě s vanilkou a soli Raffinée chocoMe
Pekanové ořechy v karamelové mléčné čokoládě s exotickou vanilkou z Tahiti a špetkou mořské soli chocoMe. Každý ořech je obalený v čokoládové směsi a následně obalený ve vrstvě jemných oplatek, které dodávají křupavý kontrast. Tyto lahodné ořechy získaly řadu ocenění na významných světových čokoládových soutěžích.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- bronzová medaile evropská - Internacional chocolate awards 2019,
- stříbrná medaile evropská - Internacional chocolate awards 2015,
- bronzová medaile - Academy of chocolate 2015,
- A´ Design Awards 2014.
Se sedmi řadami produktů této značky získalo chocoMe dosud více než 120 mezinárodních ocenění v nejprestižnějších a přísných soutěžích, International Chocolate Awards, Academy of Chocolate Awards a Great Taste Awards. Někteří členové poroty Gábora prostě nazývají „kouzelníkem dragée“.
Příběh chocoMe, renomované čokoládovny založené v roce 2010 Gaborem Meszarosem, který se do světa čokolády ponořil po prudkém obratu ve své kariéře, začal po prvních studiích v Belgii, Itálii a Francii. Gabor začal vyrábět ručně zdobené čokoládové tabulky z mimořádně kvalitních surovin. Poté, co si získaly popularitu, se Gabor vydal na další obtížnou cestu a ve své vlastní manufaktuře začal vyráběl mezinárodně uznávané dražé.
Složení: mléčná čokoláda s karamelem 60 % (cukr, kakové máslo, sušené plnotučné mléko, lískové oříšky, kaková hmota, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, obsah kakaových bobů v mléčné čokoládě 36 %), pekanové ořechy 33 %, křupavé loupané oplatky (pšeničná mouka, cukr, zahuštěné máslo (mléko), mléčný cukr, mléčné bílkoviny, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), sůl s vanilkou 1 % (sůl, vanilkový prášek). Může obsahovat stopy jiných oříšků, arašídů a sezamových semínek.
Hmotnost: 120 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2544 |
Energie v kcal | 613 |
Tuky v g | 46,6 |
z toho nasycené tuky v g | 15,6 |
Sacharidy v g | 37 |
z toho cukry v g | 30,7 |
Vláknina | 5,1 |
Bílkoviny v g | 8,8 |
Sůl v g | 1,05 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže (truffles) |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Kategorie: | dražé |
? Obsah kakaové hmoty: | 60 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Vlastnost čokolády: | Ochucená |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, vanilka, — OŘECHY & SEMÍNKA:, pekanové ořechy, karamel, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Hmotnost: | 120 g |
Výrobce: | chocoMe (HU) |
Obsah kakaové hmoty: | 60 |
Druh čokolády: | mléčná |
Kategorie: | dražé |
S náplní: | pekanové ořechy |
S příchutí: | karamel, vanilka, sůl |
Hmotnost: | 120 |
Značka: | chocoMe |
Výrobce: | chocoMe |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V chocoMe (založeno v roce 2010) vytváří všechny své produkty s maximálním nasazením a odbornými znalostmi a každý den snaží o nejvyšší kvalitu, kterou umožňuje vášeň, pokora, prvotřídní suroviny a neustálé inovace. Čokolády, dražé i další produkty jsou vyráběny ručně ve vlastní manufaktuře, jedna po druhé, a každý rok přinášejí prestižní ocenění z nejvýznamnějších, mezinárodních čokoládových soutěží. Cílem čokoládovny je, aby každý produkt dorazil na místo určení v té nejvyšší kvalitě a v perfektním stavu, aby se všichni usmívali: nezáleží na tom, zda putuje do sousední ulice nebo na druhý konec světa!
Své čokolády i dražé vyrábějí sami jako bean-to-bar (celá řada Atelier), nebo používají bean-to-bar čokoládu od jiných prestižních dodavatelů (např. Valrhona).
Se sedmi řadami produktů této značky získalo chocoMe dosud více než 120 mezinárodních ocenění v nejprestižnějších a přísných soutěžích, International Chocolate Awards, Academy of Chocolate Awards a Great Taste Awards. Někteří členové poroty Gábora prostě nazývají „kouzelníkem dragée“.